Equine Assisted Coaching

2grasp is op het gebied van management consultancy en business coaching al ruim 20 jaar werkzaam. In 2009 is daar Equine Assisted Coaching® als specialiteit bijgekomen. Coachen met paarden bestaat al lang en wordt op diverse plaatsen in de wereld met succes toegepast.

Er bestaan meerdere "methodes" van coachen met paarden. 2 Grasp werkt op basis van Equine Assisted Coaching®, oftewel leren door te doen. Door het uitvoeren van een aantal simpele oefeningen met het paard, leert u over uzelf (en anderen). Deze methode is in 2011 als enigste opleiding in Nederland op het gebied van het coachen met paarden geaccrediteerd door de NOBCO, de vereniging van beroepscoaches. 

Vanwege onze eigen gezellige locatie en eigen paarden kunnen we onze tarieven scherp in de markt zetten. Wilt u een keer meemaken wat een teamsessie zou kunnen betekenen voor uw organisatie of voor u persoonlijk, nodigen wij u van harte uit gebruik te maken van de mogelijkheid van een demosessie. 

Kwaliteitsregister

Wij zijn lid van KREACT, het kwaliteitsregister voor coaches die werken met paarden volgens bovenstaande methode. Voor meer informatie over dit kwaliteitsregister kunt u terecht op de KREACT website.

kreact